MINUTUL ANTREPRENORIAL - Un antreprenor raspunde in 60 de secunde unor intrebari fulger in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street

Wall-Street.ro: Primele trei intrebari pe care sa mi le pun inainte sa devin antreprenor.

Daca esti intr-adevar motivat de ceea ce vrei sa faci.
Daca esti capabil sa rezisti unei perioade in care nu vei avea bani deloc.
Daca esti in stare sa faci vanzari.

Wall-Street.ro: Cand s-a ivit prima problema complicata in "cariera" ta de antreprenor? Ce cai ai gasit pentru a o depasi?

La inceput, in momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa combat argumentele aduse impotriva ideii mele. Argumentele lor nu aveau absolut nicio logica, pentru mine nu aveau niciun sens, dar a trebuit sa o fac.

Citeste si:

Wall-Street.ro: Cat de des te gandesti la clientul tau/cat de mult te preocupa? Cine este "clientul" tau?

Clientii mei sunt cei care imi viziteaza site-ul si partenerii, site-urile de reduceri. Toata lumea trebuie tratata in mod egal. Partenerul trebuie tratat ca un client, iar clientul ca un partener.

Entuziasmul, curajul, initiativa si intuitia l-au ajutat pe Matei Pavel, un tanar in varsta de 24 ani, sa devina antreprenor, care in prezent detine mai multe business-uri in mediul online. Invitat in emisiunea Start-Up Wall-Street, tanarul intreprinzator a vorbit despre succes in antreprenoriat, riscuri si dezavantajele unei afaceri pe internet.

Vrei sa afli mai multe despre antreprenoriat? Urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street de miercuri. Directorul celei mai tari fundatii pentru antreprenoriat, la Start-Up Wall-Street! Pune-i aici intrebari.