Cartea de business propusa de antreprenorul Catalin Scripcaru, presedintele retelei Century 21 Romania si managing partner al companiei de dezvoltare imobiliara Advanced Development, este "Dezvolta liderul din tine”, scrisa de John Maxwell.

“Am citit aceasta carte acum doi ani si o recomand tuturor francizatilor, intrucat contine foarte multe elemente de baza. Este o lectura despre viziune, despre influenta pe care un lider trebuie sa o aiba in echipa sa si despre cum poate fi el un exemplu pentru angajatii sai”, spune Catalin Scripcaru.

El este de parere ca leadershipul este subevaluat in Romania, nu doar in piata imobiliara, ci in toate industriiile. Pentru cei care activeaza in consultanta imobiliara, Scripcaru considera ca spiritul autodidact si cartile de vanzari sunt foarte importante, intrucat acest business se refera mai putin la imobiliare si mai mult la servicii. Iar calitatea serviciilor oferite este cea care face diferenta dintre un agent bun si unul care nu va rezista foarte mult timp in business.