Luminita Molico are 31 de ani si a absolvit facultatea de Geografie la Universitatea Bucuresti, avand un Master in Marketing si Comunicare la ASE. Ea a lucrat timp de sapte ani in marketing experential (Marketingul experiential stabileste conexiuni intre consumatori si branduri, intr-un mod memorabil si relevant la nivel personal), trecand prin toate treptele ierarhice. Ultimul job, inainte de Licurici in miscare, a fost cel de manager al departamentului de evenimente din cadrul Happy Tour.

Ea spune ca a ales sa renunte la munca in cadrul unei corporatii deoarece un astfel de mediu, uneori, este mult prea pragmatic comparat cu organizarea de evenimente creative.

“Licurici in miscare a fost un nume dat blogului meu personal. Simteam ca este un nume care ma reprezinta si cu care as putea face un business, dar caruia nu ii gasisem inca domeniul de activitate. Licurici in miscare este un nume vizual care exprima foarte bine activitatea mea. Asemenea unui event designer, licuricii sunt cei care transforma un spatiu obisnuit intr-un cadru de poveste”, considera ea.

Proiectul in sine l-a inceput in august 2011, ea fiind unic actionar.