Tatiana Ernuteanu este un cunoscut om de PR, iar pe Livia Dila o cunoasteti cu siguranta, datorita aparitiilor ei televizate, ea fiind prezentatoarea 'Orei de Stiri' de la TVR 2.

Garbo.ro are placerea deosebita de a prezenta proiectul acestor tinere femei care sunt hotarite sa sparga tiparele din lumea profesionala!: "Nu conteaza cat de inalte imi sunt tocurile, EU POT!", par sa ne spuna ele cu nonsalanta si incredere de sine, prin intermediul High Heels High Hopes (Tocuri inalte Aspiratii inalte) . Iar eu le cred pe cuvant si o veti face si voi, dupa ce veti citi interviul prin care ne-au povestit despre proiectul lor, '4H-High Heels High Hopes'.

Mai mult decat atat, in clubul Tatianei Ernutaenu si al Liviei Dila sunt invitati toti oamenii care pot spune lucruri frumoase celor din jur, ei insisi fiind un exemplu de competenta... de originalitate. La High Heels High Hopes sunt invitati toti oamenii deosebiti care au ceva de spus.

Cititi interviul complet pe site-ul Garbo.ro: Aspiratii inalte, pe tocuri inalte: Interviu cu Tatiana Ernuteanu si Livia Dila