Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri.

EMISIUNEA S-A INCHEIAT. Inregistrarea emisiunii este disponibila mai jos.

Continuam emisiunile Start-Up wall-street.ro din seria celor dedicate antreprenoriatului feminin.
Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitata va fi Claudia Suhov (22 de ani), fondatorea Boko, un business de educatie pentru copii.

Tema emisiunii va fi "Antreprenoriat feminin la 22 de ani".


Care sunt motivatiile unei tinere sa isi lanseze propriul business la 22 de ani? De ce a ales un proiect pe cont propriu in detrimentul unui job "caldut" intr-o companie? Cum a lansat Claudia Suhov afacerea sociala Boko? Ce planuri mai are in antreprenoriat? Cat de importanta este educatia pentru o tanara intreprinzatoare? Antreprenoriatul poate fi invatat?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Claudia Suhov va raspunde in direct miercuri. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.
Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Cine este Claudia Suhov

La 19 ani cand a venit la Bucuresti din orasul natal, Tulcea, nu cunoastea pe nimeni in Capitala si i se parea ca aceasta este un fel de New York. Ca sa iasa in evidenta s-a implicat in organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), iar cu aceasta ocazie si-a dat seama ca vrea sa aiba propriul business.

Ea a inceput afacerea Boko, un business de evenimente pentru copii, in august anul trecut, dar primele proiecte au aparut abia din octombrie. Suma investita a fost deja recuperata, Boko avand o cifra de afaceri de circa 3.000 de euro anul trecut.

Pentru 2012, antreprenoarea estimeaza ca va ajunge la o cifra de afaceri de circa 25.000 de euro, din care in jur de 20.000 de euro vor fi generate de proiectele marca Boko, iar restul din serviciile de consultanta pe care Suhov le ofera catre diferite companii cu produse si servicii pentru copii, precum edituri sau magazine.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri