MINUTUL ANTREPRENORIAL - Antreprenorii raspund in 60 de secunde unor intrebari fulger in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.

Wall-Street.ro: Primele trei intrebari pe care sa mi le pun inainte sa devin antreprenor.

Claudia Suhov: „Cat de mult vreau sa fac lucrul acesta?”, „La ce sunt dispus sa renunt?” si "Pe cine cunosc?". Eu, de exemplu, am renuntat la foarte multe distractii si la timp liber.

Matei Pavel: Daca esti intr-adevar motivat de ceea ce vrei sa faci.
Daca esti capabil sa rezisti unei perioade in care nu vei avea bani deloc.
Daca esti in stare sa faci vanzari.

Wall-Street.ro: Cand s-a ivit prima problema complicata in "cariera" ta de antreprenor? Ce cai ai gasit pentru a o depasi?

Claudia Suhov: La inceput, cand nu stiam foarte bine piata pe care am intrat: educatia pentru copii.

Matei Pavel: La inceput, in momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa combat argumentele aduse impotriva ideii mele. Argumentele lor nu aveau absolut nicio logica, pentru mine nu aveau niciun sens, dar a trebuit sa o fac.

Wall-Street.ro: Cat de des te gandesti la clientul tau/cat de mult te preocupa? Cine este "clientul" tau?

Claudia Suhov: Clientii mei sunt parintii, iar beneficiarii, copiii lor. Ma gandesc mereu la copii pentru ca imi place sa lucrez cu ei.

Matei Pavel: Clientii mei sunt cei care imi viziteaza site-ul si partenerii, site-urile de reduceri. Toata lumea trebuie tratata in mod egal. Partenerul trebuie tratat ca un client, iar clientul ca un partener.