Ce i-a raspuns Richard Branson unui roman care l-a intrebat in ce domeniu ar lansa o afacere

Richard Branson, creatorul grupului Virgin, un conglomerat cu activitati in domeniul aerian, turistic, telecomunicatii, media, sanatate sau energie, spune ca daca acum ar infiinta o afacere ar lansa-o in zona de internet ori intr-un domeniu in care internetul sa joace un rol important.

“Daca ai o idee in care poti utiliza internetul este evident ca te ajuta. Dar trebuie sa iti urmezi pasiunea, Daca tenisul este pasiunea ta, gandeste-te de exemplu la o platforma de gambling pentru tenis”, a spus antreprenorul britanic in cadrul evenimentului "The Ultimate Success Summit" , cand a fost intrebat de un tanar roman in ce domeniu ar lansa un start-up.

Un alt segment interesant pentru Branson este cel energetic.

“ Orice aspect al energiei, de exemplu reducerea utilizarii de energie in cladiri”, a adaugat cel care a lansat grupul Virgin.

Sir Richard Branson este fondatorul Virgin Group, unul dintre brandurile cele mai cunoscute din lume. Virgin are activitati in zona de calatorii cu avionul, cale ferata, ospitalitate, petrecere a timpului liber, telecomunicatii, media, sanatate si wellness, turism in spatiu si energie curata, prin peste 300 de companii in 30 de tari.

Citeste si
Richard Branson, la Bucuresti: Ca sa inovezi, trebuie sa imbunatesti vietile oamenilor
Richard Branson, la Bucuresti: Pe cine admira si trei lucruri pe care le-ar lua in desert


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri