“Sunt sigura ca vor fi inscrise in competitie proiecte foarte creative (tinerii romani si cei americani uimesc prin ideile si ingeniozitatea lor), care cu siguranta vor prinde viata pe piata din Romania, o piata inca cu un potential urias. Visul lor va putea deveni realitate cu ajutorul Digital Catalyst Fund, incubatorul de business in care cred atat de mult, iar economia romaneasca nu va avea decat de castigat si ma refer aici atat la partea financiara, cat si la locuri noi de munca pentru tineri”, Nadia Comaneci, membra a boardului fondului de investitii.

Digital Catalyst Fund este format dintr-n board de specialisti din domeniul tehnic, academicieni, antreprenori si oameni de vanzari. Fondul ofera suport si consiliaza antreprenori la inceput de drum din Europa si Statele Unite si ii pune in contact cu echipe tehnice din Romania.

Antreprenorii isi pot trimite aplicatiile pana la data de 15 iulie, urmand ca zece start-upuri din digital media, marketing si comunicare sa fie selectionate pana pe 1 august si sa participe la o “tabara de pregatire” in Romania de aproximativ trei luni incepand 1 septembrie. La sfarsitul perioadei de trei luni, un capital de aproximativ 500.000 de dolari va fi investit de Digital Catalyst Fund in cele mai promitatoare start-upuri.

Citeste si:

Cea de-a doua runda de investitii va fi demarata de Digital Catalyst Fund in alte zece companii in ianuarie 2013.

Persoanele interesate pot aplica online pe www.digitalcatalystfund.com, iar intrebari pot fie trimise la adresa bootcamp@digitalcatalystfund.com. Contul de Twitter al proiectului este @DCF_BootCamp