“Ideea de antreprenoriat mi-a placut inca din copilarie, de cand vindeam dulciuri sau tricouri la prieteni, dar ceea ce ne-a determinat cu adevarat sa incepem aceasta afacere a fost momentul in care am fost nevoit sa caut o vulcanizare in Bucuresti pentru a-mi suda si indrepta o janta dupa ce am dat cu masina intr-o groapa”, povesteste Sibiceanu (foto jos) inceputurile afacerii sale.

Atunci a observat ca este greu sa gaseasca asemenea servicii, a vazut cat de mari si supraapreciate sunt preturile si cat mai este de lucrat cu personalul in acest domeniu.

“Mentionez ca atunci abia terminasem Scoala de Politie, lucram in Ministerul De Interne ca si agent de politie si avem un program foarte stresant iar salariu de atunci nu acoperea nici macar necesarul minim traiului de zi cu zi. (lucram la un post de politie in Comuna Balotesti)”, spune tanarul care doreste sa isi completeze studiile cu un Master in Managementul Afacerilor Internationale.

Dupa ce a sesizat oportunitatea inceperii unui business in acest domeniu, alaturi de varul sau Dragos Diaconescu (27 de ani), absolvent al Facultatii de Management Financiar-Contabil, el si-a dat demisia din cadrul Politiei Romane si a inceput demersurile pentru a deschide “o altfel de vulcanizare”.

Cum ti se pare afacerea celor doi tineri? Consideri ca vor putea avea succes (si) in viitor? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi!

CONCIS: Informatii economice pentru antreprenori in 100 de cuvinte