Proprietarul City Grill si Caru' cu Bere, in direct. Asculta-l pe Dragos Petrescu, un NUME in industria restaurantelor

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antreprenori din industria de restaurante si cafenele.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat este Dragos Petrescu, proprietarul lanturilor de restaurante City Grill si Trattoria Buongiorno, al cafenelelor City Cafe, al brutariilor Backwerk si administratorul Caru' cu Bere din Capitala. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in industria de restaurante. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Care sunt tendintele actuale din industria restaurantelor? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede starea antreprenoriatului din domeniu Dragos Petrescu? Mai sunt oportunitati de business in Centrul Vechi al Capitalei? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Cat de importanta este definirea modelului de afaceri: cum face Dragos Petrescu acest lucru? Cat de importanta este pentru un antreprenor cultura punerii in practica a ideilor? Care este rolul marketingului in domeniul restaurantelor?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Dragos Petrescu va raspunde in cadrul emisiunii de astazi. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.
Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri