Masurile din ultimii doi ani de eliminarea a coruptiei si taxele luate de fostul guvern condus de Victor Ponta au sustinut antreprenorii romani, a declarat Dragos Petrescu, fondator al grupului City Grill unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul restaurantelor si cafenelelor.

“Prin eliminarea coruptiei ajungi la antreprenoriat. Masurile de eliminare a coruptiei din ultimii doi ani au dus la antreprenoriat. De asemenea, taxele ultraliberale luate de un guvern socialist. Aceste doua lucruri ne-au permis sa cream un plan de business si duc la concurenta loiala. Eu vin dintr-o industrie involburata. Anul trecut, pe vremea aceasta, cand au inceput controalele celor de la Antifrauda, au fost inchise 70 de restaurante. S-au inchis anumite elemente din industrie”, a afirmat antreprenorul in cadrul conferintei Barometrul Antreprenoriatului Romanesc.

Dragos Petrescu este fondatorul grupului City Grill, care are in portofoliu restaurante precum City Grill, Caru' cu Bere, Pescarus, Trattoria Buongiorno Hanu' Berarilor si Hanu' lui Manuc.

El a mai spus ca cea mai mare problema pentru industria in care lucreaza, dar si pentru alte domenii este lipsa de forta de munca calificata.

Citeste si:
Dosarul de coruptie al lui Dan Sova, rejudecat de la zero
Dosarul de coruptie al lui...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri