Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea va fi disponibila in curand.

Invitata emisiunii Start-Up Wall-Street: Camelia Sucu este proprietara firmei Class-Mob, care opereaza brandul de mobilier si decoratiuni de lux Class Living.

De asemenea, ea detine si Piata de Gros din cartierul bucurestean Berceni, in care a investit deja aproximativ 5 milioane euro si pentru care vrea sa mai aloce alte zece milioane euro. Ea a afirmat ca a depus proiecte pentru atragerea de fonduri UE in vederea derularii unor investitii de modernizare a halelor de depozitare si constructia unora noi. In prezent, piata are o suprafata de 12 hectare si aproape 25.000 metri patrati construiti de hale.

Citeste si:

Ea mai detine o ferma de legume in Tulcea si intentioneaza sa coopteze parteneri cu know-how pentru investitii in ferme de animale.

Realizatorul emisiunii Start-Up Wall-Street: Claudiu Vrinceanu, redactor sef wall-street.ro.

Start-Up Wall-Street
este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Adreseaza-i intrebarile tale aici si noi le vom adresa in in direct in cadrul emisiunii de miercuri. Ce vrei sa stii despre afacerile Cameliei Sucu? Ce ai vrea sa afli despre antreprenoriatul feminin din Romania? Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu carti de business utile oricarui antreprenor.