Ajunsa la cea de-a 13-a editie, competitia se deruleaza in perioada 5-9 iunie, la Monte Carlo si va include o ceremonie de acordare a titlului World Entrepreneur Of The Year 2013.

wall-street.ro va fi reprezentata la eveniment prin Claudiu Vrinceanu, jurnalist specializat pe antreprenoriat si redactor sef al publicatiei.

Evenimentul va putea fi urmarit de catre cei interesati online, astfel:

• Webcast live al ceremoniei de decernare a titlului World Entrepreneur Of The Year 2013, sambata, 8 iunie (cu incepere de la ora locala 22:30) la http://www.ey.com/GL/en/Services/Strategic-Growth-Markets/Center-for-Entrepreneurship-and-Innovation

• Twitter – Urmariti @EY_EOY pentru live tweeting de la eveniment, cu interventiile unor lideri influenti in inovatie si piete emergente si alaturati-va conversatiei pe hashtag-ul #WEOY

Citeste si:

• Mai multe detalii despre programul evenimentului, ateliere si vorbitori gasiti la: http://bit.ly/EY_WEOY13

Incepand cu anul 2014, Ernst & Young Romania se va afilia la programul international Entrepreneur Of The Year (EOY), derulat de companie la nivel global. Ernst & Young va oferi, astfel, oportunitatea antreprenorilor din Romania sa participe la cel mai amplu si mai prestigios proiect global de business adresat antreprenorilor.

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young in 1986, in Statele Unite si, incepand cu 1993, a fost extins la nivel international. In prezent, EOY se deruleaza in peste 50 de tari.

EOY premiaza cei mai de succes si inovativi antreprenori din lume. Prin evidentierea si recunoasterea rezultatelor obtinute de antreprenorii cu afaceri de succes, Ernst & Young isi propune sa incurajeze dezvoltarea activitatii antreprenoriale din intreaga lume.