Start-Up Wall-Street, in direct: a recrutat mii de bancheri BRD, iar acum este antreprenoare

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 alaturi de Marius Dan, unul dintre fondatorii Tudor Personal Tailor, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de specialistul in coaching si resurse umane Mihaela Feodorof, managing partner Yourway.
“In urma cu trei ani am pus intr-un raft din biblioteca toate multumirile si realizarile profesionale din lumea angajatului si am pornit pe un drum nou, al antreprenorului. Am petrecut in BRD - Groupe Societe Generale 16 ani, unde am coordonat echipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. Am asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani, implementand primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, am reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate. Am creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care asigura planul de succesiune al bancii. Pe noul drum inceput cu Yourway am avut ocazia sa construiesc programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din Business, sa consiliez tineri din ONG-uri studentesti sau multinationale si, nu in ultimul rand, sa dau viata primei linii de business care are ca scop identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor", spune Mihaela Feodorof.

Ne propunem sa avem o discutie interactiva cu cititorii Wall-Street, asa ca scrieti intrebarile voastre aici!

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri