Marius Dan, fondatorul Tudor Personal Tailor, un business care ofera servicii de croitorie personalizata pentru barbati, recomanda cartea "Jack - Straight From The Gut", de Jack Welch. “Dan Stefan, manager Autonom Rent-a-Car, un antreprenor pe care il admir foarte mult, mi-a deschis ochii si mi-a recomandat aceasta carte”, a spus Marius Dan la Start-Up Wall-Street, o emisiune realizata si moderata de Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro).

In aceasta autobiografie remarcabila, publicata si in limba romana, o carte clasica de afaceri si cea mai bine vanduta carte in topul New York Times, acum si cu o noua postfata a autorului – Jack Welch ne poarta intr-o calatorie cu multe peripetii, asa cum a fost viata lui.
Mihaela Feodorof, managing partner Yourway, recomanda actualilor si viitorilor antreprenori cartea “Elefantul si puricele”, de Charles Handy, publicata de editura Codecs.

“Aceasta carte mi-a fost daruita atunci cand imi cautam locul din punct de vedere profesional”, afirma Mihaela Feodorof, care a lucrat timp de 16 ani in cadrul BRD - Groupe Societe Generale, unde a coordonat echipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari.

Citeste si:

Sa fi iesit oare marile corporatii – elefantii – de sub orice control? Pornind de la propria experienta de viata, Charles Handy ia in discutie in cartea “Elefantul si puricele” viitorul, cu multe dintre laturile lui – educatia, munca, familia, managementul, religia si societatea.

Charles Handy a fost numit unul dintre "cei mai importanti si influenti ganditori in business", ocupand locul 2 in Topul "The Thinkers 50" in 2002 si este autor al teoriilor despre cultura organizationala care se studiaza in cadrul programelor de MBA al The Open University Business School, Marea Britanie.