Emisiunea incepe la ora 11:30 cu antreprenorul Razvan Cazacu, fondator al firmei de constructii HoneyWood, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Lilia Dicu, Executive Coach.

Realizatorul emisiunii:
Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Lilia Dicu (liliadicu.ro) este Executive Coach din 2007 si Professional Certified Coach, certificare oferita de ICF (International Coaching Federation) - organizatia numarul 1 din lume care reglementeaza profesia de coach la nivel international.

Lucreaza cu executivi de top si antreprenori din Romania si din strainatate, care conduc organizatiile prin procese critice de schimbare. Doctor in filologie, Master in programare neuro-lingvistica, Lilia Dicu are si experienta relevanta in management. In intervalul 1999 - 2002, a ocupat pozitia de HR Manager la LUKOIL. Pana in 2006, a fost Country HR Manager la SEWS (industria auto).

Coaching in cifre

• 19 coachi romani acreditati [ICF] Federația Internaționala de Coaching;
• Dintre care, trei Professional Certified Coach, ICF. Lilia Dicu este unul dintre ei;
• Venitul mediu anual al unui coach din Europa de Est este de 24.000 de dolari, fata de media globala de 47.900 de dolari;
• In Romania, onorariul unui coach acreditat porneste de la 100 de euro pe ora.

Scrie aici intrebarile tale pentru Lilia Dicu si noi i le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.