HART HR Consulting, parte a grupului de consultanta in resurse umane si management Assessment Systems International, isi extinde aria de activitate si dezvolta o divizie de coaching individual si de echipa, precum si formare de competente de coaching pentru manageri si specialisti.

Noua divizia va fi dezvoltata impreuna cu coach-ul Rodica Obancea.

"Scopul procesului de coaching este dezvoltarea liderilor care pot contribui la performanta organizatiilor din care fac parte.
Este cea mai eficienta metoda de dezvoltare a capacitatii de conducere a managerilor. In mediul de afaceri actual, companiile au nevoie de oameni care sa poata sa provoace tiparele ineficiente, care sa dezvolte oameni si sa utilizeze eficient resursele, folosindu-si puterea de a influenta si inspira, de a colabora si organiza, si, mai presus de toate, de a conduce”, spune Rodica Obancea (foto), Coaching Partner, HART Human Resources Consulting.

Potrivit acesteia, coaching-ul este o metoda eficienta pentru atingerea performantei si a excelentei in viata personala si cea profesionala.

De asemenea, este una dintre cele mai eficace tehnici de optimizare a afacerilor, in special din perspectiva raportului costuri - rezultate.

"Prin aceasta asociere ne dorim sa contribuim la succesul clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune solutii de dezvoltare. Filosofia procesului de dezvoltare manageriala propus de HART HR Consulting are la baza evaluarea factorilor personali pentru constientizarea potentialului de dezvoltare personala si profesionala, urmat de interventii tip coaching pentru stabilirea obiectivelor de dezvoltare si transformare personala in vederea atingerii obiectivelor dorite. Punctul central al dezvoltarii liderilor performanti are la baza constiinta de sine si aceasta este cheia transformarii din perspectiva noastra. Programele noastre de dezvoltare manageriala urmeaza linia propusa de HOGAN Assessment Systems prin programul HOGAN LEAD", a explicat Madalina Balan, Managing Director, HART Human Resources Consulting.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri