Mona Nicolici, de la Petrom, vine la Start-Up Wall-Street: ce vrei sa stii despre Fabricat in Tara lui Andrei si antreprenoriat social?

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitata emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Mona Nicolici, Head of Sustainability la Petrom, cea mai mare companie din Romania. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de o tanara antreprenoare, Alexandra Roata, managing partner al platformei Softlead

Printre cele mai noi activitati ale Petrom in zona de CSR se numara „Fabricat in Tara lui Andrei”, o competitie de proiecte care isi propune sa dezvolte afaceri sociale si comunitatile locale din Romania. Petrom ofera in cadrul competitiei finantari de pana la 350.000 euro pentru cele 10 afaceri sociale castigatoare. In total, bugetul anual de CSR al Petrom este de 4-5 mil. euro.

Ce inseamna si ce presupune antreprenoriatul social? Cum imi pot finanta mai usor afacerea de tip antreprenoriat social? Cum arata afacerile sociale din Romania? Cat de dezvoltata este aceasta “piata” in Romania, comparativ cu alte tari? Cum au evoluat directiile/politicile de CSR in Petrom? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Mona Nicolici va raspunde in cadrul emisiunii de miercuri.

Adreseaza intrebarile tale si poti castiga o carte de business relevanta. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.

Citeste si:
OMV Petrom: România va deveni cel mai important producător de gaze...
OMV Petrom: România va deveni...

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri