Emisiunea incepe la ora 11:30 cu Mona Nicolici, head of community relations & social affairs Petrom, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Alexandra Roata – Managing Partner Softlead, platforma integrata dedicata produselor software.

Softlead este o platforma dedicata promovarii produselor de tip software din Romania: aplicatii, Content Management System (CMS), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltarii si managementului organizational, educative, de management al informatiilor, dedicate gestiunii stocurilor, din domeniul juridic, multimedia, precum si multe altele.

Platforma Softlead nu este primul avant in mediul antreprenorial, in care ma aflu de aproape 6 ani, intrucat am lucrat in aceeasi industrie tehnica (IT) si in cea dedicata strategiilor de promovare online.

"Am facut parte din echipa tanara de management a unei agentii digitale (servicii web complete), in cadrul careia am perfectionat aceasta asociere dintre creativitate si executia clara a unui set de functionalitati web. Si pentru ca pasiunea pentru zonele business locala si internationala exista de ceva timp, la fel cum exista si cea pentru mediul organizational, am acceptat provocarea de a renunta, pentru o perioada scurta, la antreprenoriat, ocupand pozitia de Brand Manager Business Magazin, din cadrul Mediafax Group”, mai spune Alexandra Roata, in varsta de aproape 26 de ani.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Citeste si:

Adreseaza intrebarile tale aici pentru Alexandra Roata. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.