Compania care a luat premiul I la Intel Global Challenge vine la Conferinta Inovatia in IT&C

Victor Popescu, unul dintre cei doi cofondatori ai Gameleon, compania care a castigat premiul intai in cadrul Intel Global Challenge, una dintre cele mai mari competitii de planuri de afaceri din lume dedicata studentilor cu idei inovatoare de antreprenoriat, vine maine la conferinta "Inovatia in IT&C".

Victor Popescu este CEO si cofondator al Gameleon, o platforma care permite oricarui utilizator sa isi creeze propriul joc online de tip multiplayer, cu un singur browser. Gameleon a castigat de curand Intel Global Challenge, una dintre cele mai mari competitii de start-up-uri tehnologice la nivel mondial.

El a fondat Gameleon alaturi de Vlad Alexandru Radu.

Victor Popescu va fi speaker in al doilea panel al conferintei "Inovatia in IT&C", alaturi de antreprenori cu experienta in tehnologie, printre care se numara Voicu OPREAN, CEO Arobs Transilvania Software, si Antonio ERAM, CEO Netopia & mobilPay.

Esti director de IT, antreprenor, conduci un IMM si esti interesat de inovatia IT&C? Participa la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C, marti 15 octombrie.

Citeste si:
Romanii de la Gameleon au luat premiul intai la una dintre cele mai...
Romanii de la Gameleon au...

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Mai sunt doar cateva locuri disponibile: tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Citeste si:
Sfat pentru startup-uri: Pregatiti un business foarte scalabil
Radu, Gameleon: Startup-urile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Proiect românesc care ajută nevăzătorii, admis într-un program european
Setari Cookie-uri