A lucrat 15 ani la Philip Morris, iar acum are propria firma de training. Urmareste-l IN DIRECT

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 12:15 si 12:50 este antreprenorul si Iulian Chihaia, Senior Trainer si Managing Partner Focus Plus.

Iulian Chihaia este unul dintre trainerii Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect RBL recomandat de wall-street.ro.

Iulian Chihaia a lucrat 15 ani (noiembrie 1992 - septembrie 2007) in compania Philip Morris, dintre care ultimii 11 ani in domeniul training-ului si dezvoltarii organizatiei. El a coordonat crearea si livrarea programelor de training pentru colegii din Sales & Marketing, precum si pentru forta de vanzari a distribuitorilor din intreaga tara. In ceea ce priveste dezvoltarea organizationala, Iulian s-a implicat in numeroase proiecte de selectie si recrutare, centre de evaluare si dezvoltare, si programe de dezvoltare a talentelor din organizatie. Pe parcursul celor 15 ani, Iulian a ocupat diverse pozitii in organizatie: Merchandiser, Merchandising Supervisor, Regional Trainer, National Training Supervisor, Manager Dezvoltarea Organizatiei de Vanzari.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Citeste si:
Concluzia Atelierului de Antreprenoriat: Nu ai nevoie de bugete...
Concluzia Atelierului de...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Ai intrebari pentru Bogdan Tudor? Adreseaza-le aici, iar cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea "Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante",


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri