Florin Jianu, noul ministru pentru IMM-uri, vrea un program dedicat intreprinzarilor debutanti

Noul ministru pentru IMM si Turism, Florin Jianu, a declarat ca una dintre prioritatile mandatului sau este de a da posibilitatea oricarui roman care nu a avut o firma sa infiinteze una, prin extinderea facilitatilor oferite de programul intreprinzatorului debutant.

"Noi ne propunem sa continuam proiectele foarte bune initiate de doamna ministru Grapini (fostul ministru al IMM si Turism Maria Grapini, n.r.) si ne propunem sa aducem cateva lucruri care sa imbunatateasca aceste proiecte, dar si alte proiecte. Noi o sa avem timp indeajuns sa ne vedem foarte foarte des, cred ca o sa va plictisiti de mine, sper sa nu va plictisiti de lucrurile pe care le voi propune si ele intr-adevar sa ajunga in randul intreprinderilor", a spus Jianu intr-o conferinta de presa.

El a afirmat, potrivit Mediafax, ca agenda sa va fi dictata de mediul de afaceri.

"Ca si doamna ministru Grapini, eu vin din mediul de afaceri si probabil ca la un moment dat ma voi intoarce acolo. Motivatia pentru care eu am venit aici este ca as vrea sa las, in general, unui mediu care m-a propulsat, un mediu de afaceri mai competitiv, mai permisiv, usor mai debirocratizat, daca e posibil", a adaugat Jianu.

Acesta vrea sa introduca pe scara larga digitalizarea relatiei dintre administratia publica si firme.

Citeste si:
România nu e pe lista țărilor în care e foarte ușor să faci afaceri
Jianu (CNIPMMR): România nu e...

"Una dintre prioritatile mandatului meu este de a crea noi si noi intreprinderi si de a da posibilitatea oricarui om din Romania care nu a avut o companie sa-si deschida o firma, prin extinderea facilitatilor oferite de programul intreprinzatorului debutant pentru toate categoriile din Romania care nu au detinut o firma", a mai spus noul ministru pentru IMM si Turism.

Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri