Antreprenorii care vor sa participe la un program de mentorat la Monte Carlo mai au 5 zile in care se pot inscrie pe site-ul EY, compania care organizeaza programul Entrepreneur Of The Year.

Antreprenorii interesati se pot inscrie pe site-ul EY pana la data de 15 martie.

EY ofera antreprenorilor din intreaga lume, inclusiv din Romania, posibilitatea de a se inscrie in programul de mentorat "Ready, Set, Grow" in cadrul caruia isi pot prezenta afacerea si pot primi sfaturi de la afaceristi de succes.

Cei care doresc sa aplice pentru acest program trebuie sa fie fondatori sau CEO ai unor companii private care exista pe piata de cel putin doi ani, fiind responsabili pentru performantele recente ale acestor firme.

Participantii vor fi alesi de un juriu independent format din oameni de afaceri de succes in functie de urmatoarele criterii: oportunitatile de dezvoltare ale afacerii, spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, inovatie si originalitate si filosofia antreprenoriala.

Investitiile straine directe...
Citeste si: Investitiile straine directe in Europa: cum s-a descurcat Romania

Grupul de mentori ii include, printre altii, pe Jason Port, din partea Quirky, David Kidder, de la Bionic, Zsolt Lavotha, Asociatia Monaco Venture Capital Association, Monaco si pe Ray Bingham, General Atlantic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si