JCI Tineri Antreprenori este organizat de Junior Chamber International Bucuresti. Programul este destinat atat celor care au deja conturata ideea de afaceri, au o firma infiintata si activitatea demarata, cat si celor care au ideea, produsul sau competenta in livrarea serviciului si doresc sa intre in antreprenoriat in urmatoarele 6 luni.

Pentru participare, antreprenorii la inceput de drum se pot inscrie pe site-ul www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2014, acestia urmand a fi selectati dupa data de 7 septembrie. Programul este structurat sub forma a 6 sesiuni de training si o perioada de mentorat, iar la final, cele mai bune afaceri vor fi premiate de un juriu compus din antreprenori cu experienta in business.

Intre 15-30 septembrie, tinerii antreprenori vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, organizare din punct de vedere legal si fiscal, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor, IT si online. In octombrie si noiembrie sunt programate alte workshopuri, precum si intalnirile unu-la-unu ale participantilor cu mentorii. Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan - Autonom Rent-a-Car, Mihai Patrascu - EvoMag, Marius Dan - Tudor. Personal Tailor, Octavian Badescu - fondator Sameday Courier si Lokko, fratii Mihai si Cristian Logofatu - Bittnet Systems, Claudia Filip - Greater, Victor Dragomirescu - Romanian Software si altii.