”No Man’s Land” este acel gen de carte pe care o citesti in etape. Dupa cateva capitole simti nevoia sa lasi cartea intr-o parte si sa te gandesti la cat de mult seamana cazurile descrise cu ceea ce traiesti tu ca antreporenor zi de zi, la cum ai putea aplica sfaturile si experientele descrise de Doug in business-ul tau. Si te mai intrebi cum de nu ”te-ai prins” singur ca doar este atat de simplu si evident!

”No Man’s Land” este din punctul meu de vedere una dintre cele mai interesante carti despre framantarile pe care le are un antreprenor. Este, cred eu, un ”must read” si va promit ca nu veti regreta, spune Dan Berteanu.

Tema principala din ”No Man’s Land” se leaga de cea mai importanta decizie pe care un antreprenor o are de luat privind business-ul sau:

1. Business-ul este construit si dezvoltat pentru a deveni ceea ce autorul numeste o ”Gazela”, adica o companie care este interesata de crestere si scalabilitate si care va fi vanduta catre un investitor sau listata la bursa.

2. Business-ul este construit si dezvoltat pentru a deveni ceea ce autorul numeste un ”Small Giant” adica o companie interesata de profit si care joaca un rol important in viata angajatilor