In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5.000 de euro Molecule-F.com, un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall online care vinde exclusiv haine si accesorii create de romani, iar in curand va deschide si primul magazin fizic in centrul comercial Promenada.

Afla mai multe despre planurile si povestea Molecule F la cel mai mare targ de produse creative romanesti care va avea loc in acest weekend in complexul Industria Bumbacului, situat pe Splaiul Unirii, nr 160,

Intrarea la targ este libera. Targul este deschis sambata, de la 12.00 pm la 01 am si duminica de la 12 pm la 6 pm.

Mirela Bucovicean s-a gandit la posibiltatea de a deschide un magazin online in 2009, intr-un an de pauza in cariera si dupa mai multi ani in care a lucrat in presa scrisa, televiziune, radio, marketing sau imobiliare. Atunci si-a dat seama ca pentru cumpara creatia unui designer roman trebuia sa dai si cinci telefoane pentru a ajunge la showroomul acestuia. Intre timp site-ul a devenit un etalon in retailul romanesc de haine exclusiviste, iar Molecule F va deschide luna si primul magazin fizic, in centrul comercial in Promenada Mall.

„Am vrut sa aducem si mai aproape de consumator designul romanesc ca experienta, dincolo de necesitate. Concept Store-ul Molecule F de la Promenada nu este doar un magazin cu vestimentatie si accesorii, ci un spatiu multisenzorial, in care cele 6 simturi sunt reprezentate armonios. Avem o selectie de peste 30 de designeri romani care ni s-au alaturat in acest proiect deosebit.” spune Mirela Bucovicean, fondator Molecule F.

Reprezentantii Molecule F vor fi prezenti la cel mai mare targ de produse creative romanesti care va avea loc in acest weekend in complexul Industria Bumbacului, situat pe Splaiul Unirii, nr 160. Targul face parte din Creative Est, festival care promoveaza businessurile creative din Romania.

Intrarea la targ este libera.Targul este deschis sambata, de la 12.00 pm la 01 am si duminica de la 12 pm la 6 pm.

Printre afacerile prezente la targ se numara UNICAT Art Shop - un business bazat pe o platforma neconventionala de distributie a lucrarilor de arta contemporana, Madam Mitza- o afacere care produce sosete fabricate exclusiv in Romania, Dizainar- magazin de design de obiect, Cai verzi pe pereti- atelier creativ de decoratiuni pentru interior, Pravalia cu Papusi- atelier in care se creaza papusi cu personalitate, Berero- afacere care livreaza bere artizanala, Molecule F –cel mai mare site de promovare a designerilor de moda romani, Iutta- brand de genti, pantofi si accesorii care se bazeaza pe motive folclorice, Pain Plaisir- brutarie si patiserie, Burger VAN – burgeri gourmet, Puka Tuka – mancare bio, Marin Sea Food – mancare marina pe plita, dar si Bacania ROD – mezeluri traditionale sau CAP Gurbanesti – suc din rosii romanesti.

Sursa foto: Catalin Opritescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri