start-up.ro, cel mai nou proiect din portofoliul InternetCorp, lanseaza astazi proiectul 7 for the Win, o serie de seminarii practice dedicate fondatorilor de companii, dar si celor care vor sa intre in afaceri.

La 7 for the Win vei invata timp de sapte saptamani cum sa treci prin jungla de taxe, legislatie si birocratie, dar vei capata si bazele planului de afaceri si ale research-ului de piata.

7 for the Win este primul proiect al start-up.ro care iese din paradigma site-ului traditional de interviuri, reportaje si analize. "Cu 7FTW ne dorim sa fim parte din ecocistemul local prin oferirea de resurse solide unor fondatori. Credem ca intentia exista, dar multe afaceri se impotmolesc din lipsa de experienta si cunostinte practice. Dincolo de povestile de succes, raman multe esecuri. De asemenea, dincolo de cuvintele goale de continut, ar trebui sa ramana cateva lucruri practice pe care sa le inveti la evenimentele la care participi", a explicat Vlad Andriescu, redactor sef al start-up.ro.

Vezi aici lista seminariilor si alte detalii despre workshopuri.

Citeste si:
EIT Health: Ajutoare de mii de euro pentru start-up-urile din sanatate
Ajutoare de mii de euro...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Startup-ul care vrea sa detecteze seisme din timp
Setari Cookie-uri