UberPITCH se desfasoara in 37 de orase din 21 de tari din Europa. In Romania, proiectul este desfasurat in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub Bucharest.

Provocarea UberPITCH ofera antreprenorilor din Europa oportunitatea de a primi sfaturi pentru ideea lor de afaceri de la antreprenori locali cunoscuti, la atingerea unui buton.

Cei selectati vor primi apoi informatii despre cum vor putea comanda UberPITCH pe 1 iunie.

Citeste si:

Cei care vor evalua ideile inscrise in UberPITCH in Romania sunt Oana Craioveanu, Director si Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-fondator How to Web si TechHub Bucharest, Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch, Andrei Ostacie, investitor, proprietar si marketing manager OkapiStudio si Sergiu Negut, Business Angel si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

Un juriu format din reprezentanti Uber, reprezentanti ai partenerilor si antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate tarile participante. Participantii selectati vor merge la Berlin pe 8 si 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul si fondatorul Uber.

Cum functioneaza:

• Descarca aplicatia Uber pentru iPhone, Android, Windows Phone sau Blackberry
• Trimite ideea ta, completand un formlar aici
• Daca ideea ta este selectata, vei primi un cod promotional cel tarziu pe 1 iunie, 2016, care iti va permite deblocarea optiunii UberPITCH in aplicatie
• Pe 1 iunie, in intervalul 11:00-15:00, comanda UberPITCH pentru a-ti prezenta ideea unuia din cei cinci antreprenori locali
• Daca nu reusesti sa prinzi UberPITCH din prima incercare, mai incearca! Ne asteptam la foarte multe cereri
• Cursele sunt gratuite si vor incepe si se vor incheia la locul selectat ca punct de pornire
• Doar utilizatorii carora li se va selecta ideea vor primi codul promotional care deblocheaza optiunea UberPITCH