Uber, in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub, invita antreprenorii din Romania sa ia parte la o provocare internationala, in care au oportunitatea sa isi prezinte ideile de afaceri in fata unor antreprenori consacrati.

Provocarea UberPITCH va permite celor care cred in ideea lor sa apese un buton si sa solicite o cursa cu un antreprenor local. Vor avea apoi la dispozitie sapte minute sa isi prezinte ideea si alte sapte minute in care vor afla parerea antreprenorului si vor primi sfaturi de business - practic, un elevator pitch pe roti.

Cei care vor evalua ideile inscrise in UberPitch in Romania sunt Oana Craioveanu, Director si Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web si TechHub Bucharest, Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch si Andrei Ostacie, investitor, proprietar si marketing manager OkapiStudio. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

UberPITCH se desfasoara in 37 de orase din 21 de tari din Europa. In Romania, proiectul este desfasurat in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub.

“Zi de zi, Uber conecteaza milioane de oameni, ajutandu-i sa se deplaseze prin orase. Aceleasi orase in care si noi locuim, lucram si investim. Stim asadar ca exista un spirit antreprenorial extraordinar in Europa. Inovatorilor nu trebuie sa le fie teama sa isi prezinte ideea - trebuie sa vorbesti cu oricine e dispus sa asculte despre ce faci - si speram ca UberPITCH va crea cateva oportunitati unice” a spus Travis Kalanick, CEO Uber.

"Credem cu tarie in interactiunile de calitate si schimbul de experiente intre antreprenorii experimentati si cei aflati la inceput de drum. Am acceptat cu bucurie sa devenim parteneri UberPITCH si sa implementam astfel si in Romania o abordare ingenioasa a clasicului « elevator pitch »", a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucuresti si Cluj.

"UberPITCH este o oportunitate excelenta de a-ti valida produsul si modelul de business discutand cu antreprenori si investitori de succes. Si este la un buton distanta. Ne bucuram sa putem sustine aceasta initiativa Uber si le recomandam membrilor comunitatii TechHub Bucharest sa nu rateze sansa de a putea discuta Travis Kalanick, CEO-ul Uber, la Berlin", a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri