Symme3D va intra astfel in finala europeana a provocarii UberPITCH, unde care vor fi desemnate castigatoare 4 idei de afaceri. Participantii selectati vor merge apoi la Berlin, pe 8 si 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul si fondatorul Uber.

Patrick Gates, noul CEO al Symme3D, a avut la dispozitie 7 minute sa prezinte ideea castigatoare lui Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch.

"Ne-a bucurat invitatia de a participa in provocarea UberPITCH. Pe langa provocarea de a prezenta Symme3D in cateva minute intr-o masina, experienta a fost si o premiera - prima "misiune" de pitching a noului nostru CEO, Patrick Gates! Cu atat mai mult, ne onoreaza aprecierea venita din partea Uber - este o companie model pentru noi prin faptul ca imbratiseaza tehnologia, alegand sa lase un impact pozitiv asupra oamenilor din intreaga lume", a spus Calin Brandabur, founder si chairman Symme3D.

Initiativa UberPITCH s-a desfasurat pe parcursul a doua saptamani, in 37 de orase din 21 de tari din Uniunea Europeana. La final, initiativa Uber a atras aproape 4000 de idei de afaceri. Romania se afla pe locul 7 in topul tarilor cu cele mai multe idei de afaceri in UberPITCH, cu peste 120 de idei inscrise.