Sa construiesti o afacere de succes nu este deloc usor, dar daca ar fi fost simplu, toata lumea ar fi facut asta. Daca vrei sa duci o afacere sau o idee la nivelul urmator, incepe citind, sunt o multime de carti celebre care te pot ajuta sa inveti cum sa-ti dezvolti afacerea si sa reusesti. Vezi in continuare cum arata topul cartilor recomandate de Sujan Patel, antreprenor si co-fondator al ContentMarketer.io, conform Entrepreneur.

Conform datelor prezentate de Harvard Business School, 25% din start-up-uri vor esua in primul an, 36% din cei ramasi vor esua in al doilea an, iar 44% din cei ramasi in al doilea an vor esua in urmatorul an. Dupa ce vezi aceste numere poate fi descurajator sa incepi o afacere, dar lucrurile pot fi si mai infricosatoare atunci cand efectiv incepi sa investesti timp si bani intr-o idee care speri sa aiba succes. Daca esti un antreprenor aspirant, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a atenua orice temeri si griji este de a te educa si invata de la oamenii care au avut succes.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri