Radu Tanase, co-fondator al lantului de restaurante Calif si unul dintre speakeri de la Fast Forward Business Summit, sustine ca bancile ar trebui sa acorde cu mai mare usurinta credite start-up-urilor si sa ofere mai multa incredere antreprenorilor.

Pana acum, in business-ul pe care il conduce, Radu a apelat la creditarea bancara, dar intr-o masura destul de mica. "Probabil, in viitorul apropiat, vom apela mai mult la acest tool, intrucat suntem intr-un plin proces de expansiune"

Stiu ca pare banal si probabil imposibil, dar cineva la inceput de drum are cu siguranta nevoie de sprijin (din partea bancilor - n.r.) - Radu Tanase

Pe de alta parte, co-fondatorul Calif analizeaza ca metoda mai putin traditionala de finantare francizarea, "o prima etapa necesara unei dezvoltari rapide".

Discutii cu fondurile de investitii nu a avut direct, in primul rand din cauza faptului ca afacerea Calif nu este destul de vizibila ca marime si puncte de lucru. "In primul rand de la un fond, in afara de aportul de capital, as avea nevoie de incredere si transparenta", afirma Radu Tanase.

Vino la Fast Forward Business Summit pentru a afla povestea Calif si pentru a analiza alaturi de finantatori si consultanti care sunt pasii corecti in dezvoltarea unei afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri