Startarium a anuntat finala competitiei Startarium PitchDay si lista startup-urilor care, in cadrul evenimentului maraton din data de 27 noiembrie de la Radisson Blu Hotel, vor sustine pitch-uri ce le pot aduce premii in valoare totala de 100.000 de euro.

Semifinala si finala concursului Startarium Pitch Day vor avea loc pe 27 noiembrie la hotel Radisson Blu din Bucuresti. In prima runda de jurizare din cadrul evenimentului, membrii juriului vor alege 10 finalisti din cei 70 calificati, acestia urmand sa urce pe scena unde vor sustine un pitch de 3 minute in fata audientei.

Premiile vor fi:

Locul I - 70.000 de euro

Locul II - 20.000 de euro

Locul III - 10.000 de euro

In lista de mai jos puteti vedea cei 70 de semifinalisti ai competitiei, alesi dintr-un numar total de 130 de startup-uri

Criteriile de jurizare includ: oportunitatea afacerii si potentialul ei de crestere, analiza modelului de afacere precum si strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiara si sustenabilitatea, experienta si angajamentul echipei de management.

Criteriile de jurizare includ: oportunitatea afacerii si potentialul ei de crestere, analiza modelului de afacere precum si strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiara si sustenabilitatea, experienta si angajamentul echipei de management.

Printre membrii juriului editiei 2017 se numara: Alexandru Ghita (Fondator, Educativa Group), Ana-Maria Andronic (Cofondator Venture Connect si Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper), Catalin Vasile (Head of Advisory Channels Management, ING Bank), Daniel Llano Manibardo (Head of Retail Banking, ING Romania), Iulian Circiumaru (Cofondator Benefit Seven si V7 Capital), Marius Mitroi (Cofondator, ThInkstitute), Michal Szczurek (CEO, ING Romania), Mircea Capatina (Cofondator, SmartBill), Vlad Craioveanu (Cofondator, Impact Hub Bucharest si Cluj-Napoca), Vlad Panait (Business Angel si Marketing Director CEE Philips).

Evenimentul este deschis publicului gratuit, fie ca sunt antreprenori sau aspira la asta si va include si o serie de sesiuni cu speakeri locali si internationali, antreprenori si experti, dezbateri si prezentari, precum si workshop-uri pe teme de interes pentru antreprenoriat. Principalele teme de discutie vor fi construirea unui startup de impact, nevoile antreprenorilor la inceput de drum, obtinerea de resurse si de ajutor care chiar face diferenta. In plus, vor fi anuntate si rezultate preliminare din Barometrul Startup-urilor din Romania, o analiza complexa care a urmarit crearea unei imagini de ansamblu a antreprenoriatului in tara. Dupa o zi de inspiratie, participantii pot asista la finala celor mai bune 10 pitch-uri si isi pot sustine proiectele favorite.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt Costas Papaikonomou, Cofondator Happen Group si autor al seriei Grumpy Innovator si Steven d`Souza, autor al cartii Not Doing:The Art of Turning Struggle into Ease. Cei doi speakeri vor discuta despre inovatie, despre lectiile pe care le pot lua startup-urile de la companiile mari si despre construirea unei afaceri in mod sustenabil.

Sursa foto: By baranq / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri