Iti doresti un viitor sustenabil si mai verde? Poti sa schimbi ceva in lume si totodata sa castigi 15.000 euro pentru ideea ta de afaceri in programul clim@, o noua competitie pentru intreprinzatori sau proiecte inovatoare care au puterea sa implementeze practici cu un impact pozitiv asupra climei.

Concursul este lansat la nivel global pentru intreprinderi, start-up-uri cu experienta, ONG-uri, institutii de cercetare sau alte organizatii relevante, care sunt in faza de testare sau transferare a conceptului nou-creat pe piata. Domeniile vizate sunt cel al energiei durabile si eficientei resurselor, obiectivele primare fiind reducerea emisiilor de CO2 si o gestionare mai buna a apei, a deseurilor si a materialelor reciclabile.

Promovarea conservarii energiei, a energiei regenerabile si a eficientei resurselor este esentiala pentru un viitor sustenabil.

clim@ este organizata de Finance in Motion GmbH in numele Facilitatii de Asistenta Tehnica GGF (TAF) si este sponsorizata de Comisia Europeana si de Ministerul Federal pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (BMZ).

Ce trebuie sa stii despre mecanismul din concurs?

  • 15 aprilie 2018 este data limita pentru depunerea aplicatiilor si intrarea in competitie
  • clim@ ofera finantare pentru noi modele de afaceri sau concepte menite sa sporeasca gradul de constientizare, mobilizand noi grupuri tinta sa intreprinda masuri cu impact pozitiv asupra climei
  • 15 aplicanti vor fi selectati pentru a-si prezenta proiectele la un eveniment de pitching ce se va desfasura la Frankfurt, in cadrul Sustainable Future Forum. Acestia vor avea parte de indrumare profesionala si mentorat.
  • in cadrul evenimentului, 3 finalisti isi vor prezenta proiectele in fata potentialilor sponsori si investitori
  • castigatorul va primi un premiu de 15.000 euro, urmat de 10.000 euro si 5.000 euro pentru al doilea si al treilea loc

Pentru a intra in competitie sau pentru mai multe informatii, vizitati www.ggf-climat.com sau trimiteti un mesaj la info@ggf-climat.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri