Paddy Power Betfair, jucator global in domeniul pariurilor sportive si al jocurilor de noroc, anunta lansarea Alpha Hub, un program de accelerare pentru startup-uri, dedicat parteneriatelor cu mediul corporativ. Beneficiind de sprijinul Techsylvania si Risky Business, doua organizatii clujene cu impact major in comunitatea IT&C la nivel local si national, programul isi propune facilitarea accesului antreprenorilor la expertiza de specialitate, parteneriate si clienti din mediul corporate, in scopul scalarii produselor si serviciilor oferite la nivel global.

Alpha Hub se va concentra pe solutionarea provocarilor legate de conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) si se adreseaza startup-urilor aflate cel putin in faza de prototip, care utlizeaza tehnologii cu aplicabilitate in domenii precum: customer matching, verificarea identitatii, data & analytics, online journey, instrumente self-service si retail. O ultima sectiune, Dealer’s Choice, este deschisa inscrierii startup-urilor care nu se incadreaza in nici una dintre categoriile mentionate mai sus.

“Accesul la clienti corporate, cat si cunoasterea acestora, reprezinta o provocare decisiva pentru companiile nou create in Romania. Un ecosistem de succes al startup-urilor necesita implicarea unor companii tech de top, asadar suntem foarte fericiti ca Paddy Power Betfair alege Clujul dintre toate locatiile sale globale pentru a lansa Alpha Hub.”, a declarat Vlad Ciurca, co-fondator si Executive Manager Techsylvania.

Beneficiile programului Alpha Hub

Programul va debuta cu un eveniment de lansare in data de 20 noiembrie, urmat de o perioada de doua saptamani de mentorat si suport si se va incheia cu un eveniment de prezentare a solutiilor in data de 4 decembrie. Costurile de calatorie (zborurile si cazarea) pentru echipele din afara Clujului vor fi acoperite de catre organizatorii programului.

Cele mai de succes startup-uri din program vor fi eligibile pentru finantare in vederea dezvoltarii si prezentarii conceptului de business in cadrul grupului Paddy Power Betfair. In plus, startup-ul castigator va avea ocazia sa isi prezinte proiectul in Dublin, in fata managementului Paddy Power Betfair, precum si a altor potentiali parteneri si investitori.

Pe langa accesul la expertiza de top, startup-urile participante in cadrul programului vor putea obtine si resurse personalizate, precum sprijin in pregatirea pentru pitching, o viitoare finantare, o strategie de implementare a parteneriatelor cu mediul corporatist, dar si accesul la evenimente exclusiviste care sa stimuleze dezvoltarea acestora. Premiile surpriza fac si ele parte din experienta AlphaHub.

Viziunea organizatorilor

„Conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) este una din prioritatile noastre cheie la Paddy Power Betfair, iar aceasta initiativa ne va ajuta sa gasim noi cai de a identifica si a proteja clientii expusi la riscuri. Alpha Hub reprezinta o oportunitate excelenta pentru ca Paddy Power Betfair sa se apropie de ecosistemul startup-urilor tech, iar noi cautam sa facem parteneriate cu startup-uri care ne pot ajuta sa rezolvam provocari reale din lumea business-ului.”, declara Rob Smith, Head of Alpha Hub, Paddy Power Betfair.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri