StartUp 2013, proiect prin care studentii isi pot testa afacerile

SAP Romania, subsidiara locala a celui mai mare producator de software de business la nivel mondial, sustine programul StartUp 2013 prin care studentii pot face practica prin proiecte care le testeaza ideile de afaceri.

StartUp este derulat de catre organizatia Junior Achievement – Young Enterprise Romania si include materiale si metodologii de curs, practica de specialitate prin incubatorul StartUp Program si competitia inter-universitara Romania Enterprise Challenge.

SAP Romania va sustine programul StartUp 2013 atat financiar, cat si prin expertiza propriilor angajati si burse Junior Achievers pentru participarea la finala Europe Enterprise Challenge care va avea loc la Liege, Belgia, in iulie 2013.

De asemenea, programul se va derula in Academia de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea Politehnica Bucuresti prin modulul academic StartUp. Acesta permite universitatilor sa integreze in cursuri si seminarii materiale si metodologii de educatie antreprenoriala learning by doing.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Start Up »Setari Cookie-uri