Petisante, cel mai nou serviciu de livrare de mancare de pe piata din Romania, a fost lansat de chef Mihai Irimia, in colaborare cu nutritionistul Cristian Margarit, dupa o investitie de 500.000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa emis marti.

Afacerea porneste de la o investitie de 500.000 de euro. Din total, 200.000 euro au fost alocati pentru laboratorul de productie, logistica de transport, ambalaje, constructia site-ului si pentru componenta de promovare. Diferenta de 300.000 euro a fost destinata achizitionarii unui teren pe care va fi dezvoltata, in 2020, propria ferma de legume.

Irimia si Margarit aduc clientilor meniuri echilibrate nutritional, cu ingrediente care provin de la producatori locali, cum este ferma organica de legume Ecokult, producatori care cresc animale precum Curcanul Vesel, Karpaten Meat sau producatori de micro plante, precum MicroGreens.

Cinci tipuri de meniuri

Oferta Petisante include meniul Superlogic, care este de baza in sustinerea sanatatii si energiei celor care au un nivel de efort redus spre mediu si petrec mult timp la birou. La polul opus se afla meniul Superactiv, dedicat persoanelor care practica mult sport si au nevoie de mese copioase. Aici aportul de proteine si carbohidrati este crescut. Meniul Superfish include peste si fructe de mare, pe langa combinatiile de proteine vegetale. Meniul Supervegan se adreseaza celor care nu consuma produse de origine animala sau tin post. Meniul Supereasy este dedicat celor care renunta la una din mesele de peste zi, respectiv la cina sau la micul dejun.

Clientii pot alege singuri din cele 5 optiuni de meniuri sau se pot consulta cu specialistii Petisante.

Tinta Petisante pentru 2020 este sa ajunga la 10.000 de clienti unici. In prima faza, Petisante va livra in Bucuresti si zonele apropiate Capitalei, cu focus pe parcurile corporate si comerciale. Pentru faza a doua a proiectului este prevazuta o extindere in orasele mari din tara: Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea sau Brasov.

Comenzile se efectueaza cu 48 de ore inainte, ingredientele se achizitioneaza cu 24 de ore inainte, iar livrarile au loc in prima parte a zilei, in ambalaje biodegradabile si compostabile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri