Pe 19 iunie ne revedem la cea de-a doua ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards. Sub sloganul ”Creators of Positive Impact” aducem pe aceeași scenă liderii, antreprenorii, managerii, comunitatea oamenilor de bine, cei care vin cu soluții ce pot accelera progresul spre crearea unui viitor durabil.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

În cadrul evenimentului vom discuta și vom veni cu soluții aplicabile încă de acum pentru transformarea durabilă a orașelor și industriilor, ne inspirăm de la oamenii, asociațiile și companiile care luptă pentru un viitor mai bun al nostru, al tuturor. Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și și întreaga țară.

Avem câteva direcții strategice de dezbatere care continuă ceea ce facem la Green Start-Up în ultimii 3 ani: exemple de bune practici din afara României, cum construim orașe verzi, provocările și oportunitățile electrificării transportului, smart living, cum folosim tehnologia pentru orașe prietenoase cu locuitorii, economie circulară, cum finanțăm proiectele verzi, momente de inspirație de la lideri de sustenabilitate și ai comunităților care fac bine în țara noastră.

Forumul se va încheia cu o ceremonie de premiere în cadrul căreia vom recunoaște eforturile inovatorilor, organizațiilor care ne inspiră să fim mai responsabili cu resursele pe care le avem la dispoziție și să asigurăm un viitor sustenabil și pentru generațiile viitoare.

Cui se adresează Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

  • Companiilor mari cu istoric în România și care se reinventează prin soluții sustenabile.
  • Liderilor de opinie care luptă pentru un viitor mai bun.
  • Startup-uri cu soluții inovatoare pentru un viitor verde.
  • Încheiem cu o ceremonie de premiere pentru cele mai interesante startup-uri verzi și companii din perspectiva redacției Green Start-Up.
  • În public așteptăm studenți, antreprenori, manageri și C-levels de la companii din România și cu activitate locală, specialiști, oameni care prin acțiunile lor creează un impact în comunitățile în care lucrează și trăiesc.

Cine sunt primii speakeri anunțați?

Veronica Dogaru, Corporate Communications & CSR Director - Orange România

Veronica este absolventă a Facultății de Litere la Universitatea din București și deține un masterat francofon în comunicare de la aceeași universitate, precum și o diplomă de PR de la Chartered Institute of Public Relations. Din martie 2022, ocupă funcția de Corporate Communications & CSR Director la Orange România, unde lucrează de peste 25 de ani, contribuind la strategiile de comunicare și participând la evenimente importante, cum ar fi lansările de produse și implicarea socială. Din 2015, este membru al Consiliului de Administrație al Fundației Orange.

Alexandru Țurcanu, Country Manager Munch România

Alexandru Țurcanu a fost numit în luna aprilie a acestui an Country Manager Munch România, după ce anterior a ocupat vreme de 5 luni funcția de director de vânzări a companiei. În trecut, Alexandru a ocupat poziția de director strategic de vânzări al companiei Just Eat Takeaway.

Înscrierile sunt gratuite, dar locurile sunt limitate pentru primii 200 de participanți. Înscrie-te aici.

Alexandru Laibăr, Director Executiv al Asociației Coaliția pentru Economia Circulară – CERC

Alexandru Laibăr, Director Executiv al Asociației Coaliția pentru Economia Circulară – CERC, este un profesionist cu studii de sustenabilitate și experiență în organizații diverse, concentrat pe afaceri durabile din sectorul economiei circulare și sociale, care își folosește cunoștințele și experiența acumulată din sectorul corporativ și non-profit pentru a dezvolta în cadrul CERC o comunitate formată din specialiști și companii care doresc să facă tranziția la economia circulară prin implementarea principiilor și bunelor practici ale circularității în România.

De asemenea, desfășoară activități de consultanță și training în economie circulară, sustenabilitate organizațională și ESG.

Crede că o organizație poate fi la fel de puternică pe cât este cel mai slab dintre membrii săi, iar schimbarea făcută de jos în sus, prin oamenii care pun în practică ideile pe care le susțin, este cea mai eficientă metodă de progres economic și social.

Iulia Dorobanțu, Cofondator Charger.ro

Iulia este Arhitect & Cofondator Charger.ro - primul integrator de produse și servicii dedicat soluțiilor eficiente energetic - pentru oameni și companii.

Eduard Dumitrașcu, Președinte, Asociația Română Smart City

În ultimii șapte ani, Eduard a creat un ecosistem unic în România, dedicat orașelor inteligente, pornind de la zero. Înainte de Asociația Română Smart City, acest subiect era puțin sau deloc abordat. Cu o abordare pozitivă, mobilizând cei mai buni actori din domeniu, învățând din cele mai bune practici, călătorind pentru învățare, împărtășind informații, a reușit să reunească o echipă de experți și să creeze numeroase instrumente gratuite, accesibile pentru administrație.

Focusul său principal a fost Crearea ecosistemului pentru educarea administrației locale și îmbunătățirea calității serviciilor oferite cetățenilor.

Sunteți pregătiți să transformați lucrurile? Veniți alături de cei ca voi la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards - înscrieri aici.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri