Hotelul Moneasa din statiunea cu acelasi nume din Arad, care are 100 de camere si este clasificat la trei stele, a fost scos la vanzare cu 4,6 milioane de euro, a declarat proprietarul unitatii, Nicoara Cret, informeaza Mediafax.
"Vreau sa vand hotelul pentru ca am avut niste probleme de familie si nu mai vreau sa ma ocup de el. Eu sunt in varsta", a spus Cret, care are 66 de ani, iar in urma cu zece ani a fost deputat PRM (2000-2002) si deputat PSD (2002-2004).

El a adaugat ca a cumparat hotelul, construit in anii '80, in urma cu sase ani.

Hotelul Moneasa, clasificat la trei stele, are 96 de camere duble, patru apartamente si trei sali de conferinte cu capacitati de 20, 50, respectiv 150 de locuri.

Totodata, unitatea beneficiaza de doua restaurante, cu 70 si 200 de locuri, iar terenul aferent are o suprafata de 1.500 de metri patrati.

"Avem si o baza de tratament unde, inainte de 1989, veneau 500 de turisti pe zi. Acum folosim doar jumatate si putem trata zilnic 200 de persoane. Gradul de ocupare al hotelului este de aproximativ 70-75% pe an", a spus Cret.

Sursa foto: www.hotelmoneasa.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri