"Vom avea initial camere de proba, urmand ca in noiembrie-decembrie 2014, sa incepem renovarea tuturor camerelor din hotel. Renovarea se va realiza etapizat, pe etaje", a explicat Porecki.

Reprezentatii unitatii au adaugat ca, desi camerele arata inca bine, dupa 13 ani de la inaugurarea hotelului se simte nevoia unei imbunatatiri.

Hotelul este vizitat in special de oaspeti straini (70%) si in procent mai mic (30%) de romani, iar cei mai multi dintre clienti vin in Capitala in interes de serviciu (80%).

"Bucurestiul nu este perceput de straini ca o destinatie de vacanta, plus ca are si dezavantajul ca aici se poate ajunge doar cu avionul. Guvernul ar putea sa incurajeze atragerea de turisti straini prin discutii cu companiile aeriene, din care sa rezulte scaderea preturilor pentru biletele din week-end", a adaugat managerul JW Marriott.

Mai mult, el a subliniat potentialul turistic al Bucurestiului, caracterizandu-l ca fiind un oras incarcat de cultura si istorie.

Citeste si:

JW Marriott din Bucuresti a anuntat recent finalizarea procesului de renovare a receptiei, lobby-ului si a barului de la intrare, investitie care s-a ridicat la 1,2 milioane de euro.

Hotelul JW Marriott din Bucuresti are 401 camere si apartamente si 12 sali de evenimente.

JW Marriott este parte a portofoliului de lux al lantului hotelier Marriott International, care detine 57 de hoteluri in 23 de tari. Pana la sfarsitul anului 2015, portofoliul JW Marriott va cuprinde 79 de proprietati in 28 de tari.

Intre hotelurile de cinci stele din Bucuresti se numara si Howard Johnson Grand Plaza, Athenee Palace Hilton, Grand Hotel Continental, Radisson Blu, Marshal Garden, Hotel Intercontinental, Epoque Hotel, Carol Parc Hotel.