Hotelul de cinci stele JW Marriott din Bucuresti a finalizat renovarea receptiei, lobby-ului si a barului de la intrare, investitie de 1,2 milioane de euro.

Banii au fost investitii in demolarea structurilor anterioare, reconstruirea si dotarea spatiilor care includ lobby-ul, receptia si zona Pavilion Lounge, proiectata sa gazduiasca intalniri sociale si de afaceri.

Procesul de renovare a inceput in primavara si a fost finalizat in luna septembrie.

"Dupa 13 ani de la deschiderea hotelului se impunea o schimbare. Zona lobby-ului este foarte importanta intr-un hotel, reprezentand primul loc cu care ia contact clientul", au declarat reprezentantii companiei.

Renovarea a fost realizata cu ajutorul unui arhitect britanic, iar mobila a fost adusa din diverse tari, printre care Italia si Regatul Unit al Marii Britanii.

Citeste si:
Lobby-ul cu cea mai mare podea cinetica din lume, inaugurat in Romania
Cum arata lobby-ul inteligent...

Hotelul JW Marriott din Bucuresti are 401 camere si apartamente si 12 sali de evenimente.

JW Marriott este parte a portofoliului de lux al lantului hotelier Marriott International, care detine 57 de hoteluri in 23 de tari. Pana la sfarsitul anului 2015, portofoliul JW Marriott va cuprinde 79 de proprietati in 28 de tari.

Intre hotelurile de cinci stele din Bucuresti se numara si Howard Johnson Grand Plaza, Athenee Palace Hilton, Grand Hotel Continental, Radisson Blu, Marshal Garden, Hotel Intercontinental, Epoque Hotel, Carol Parc Hotel.

Citeste si:
Un nou regulament de receptie a lucrarilor de constructie
Se schimba regulamentul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »



Citește și
Ruinele Teatrului de Vara din parcul Bazilescu intra in curatenie
Setari Cookie-uri