JW Marriott Bucharest Grand Hotel l-a numit pe Fadlallah Zayat in functia de director general, dupa ce anterior a fost director financiar zonal pentru Europa de Est.

Aflat la primul mandat de director manager, Zayat declara ca a acceptat aceasta provocare profesionala incitat de faptul ca JW Marriott Bucharest Grand Hotel este o proprietate de o dimensiune semnificativa, aflata intr-o piata competitiva si, pe deasupra, intr-un moment cheie, avand in plan o renovare importanta.

Fadlallah Zayat are o experienta de 20 de ani in compania Marriott, in care a evoluat de la pozitia de general cashier (JW Marriott Dubai, 1994) la coordonarea financiara a 54 de hoteluri din 16 tari din diferite pozitii de director financar zonal.

Printre responsabilitatile sale au fost preluarea si rebrandingul primului hotel Marriott din Yerevan, participarea in echipa de pre-opening a hotelurilor Marriott si Courtyard din Tbilisi si pozitia de Director de Rooms Operations la Marriott Varsovia, prima sa misiune din afara disciplinei financiare.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Deschis in 2000, hotelul JW Marriott are 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp), 6 restaurante, un centru de conferinte, o galerie de lux pentru cumparaturi, cazino, spa si fitness. O noapte de cazare aici costa intre 550 de lei si 2.500 de lei, in functie de gradul de confort.

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...

JW Marriott face parte din portofoliului brandurilor de lux al companiei Marriott International si este prezent in intreaga lume, in orase si resorturi. In prezent, brandul numara 65 de hoteluri pe 5 continente. Marriott International are peste 3.900 de proprietati in 72 de tari si opereaza si francizeaza hoteluri sub branduri precum: Marriott, JW Marriott, Ritz-Carlton, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites Inn si Bulgari. Compania are sediul central in Bethesda, Maryland USA.

Sursa foto: Marriott/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW Group Romania are un nou CEO