Operatorul aerian Tarom anunta introducerea unei a doua frecvente zilnice spre Budapesta incepand din 6 februarie 2012, decizie care vine dupa ce compania ungara Malev si-a inchis pe 3 februarie operatiunile.
Ambele zboruri vor fi operate cu aeronave de tip ATR.

„Am decis introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucuresti-Budapesta-Bucuresti pentru a ne adapta solicitarilor venite din partea pasagerilor si luand in calcul traficul pe aceasta ruta, in perioada urmatoare. Orarul celor doua frecvente este stabilit astfel incat sa corespunda atat nevoilor pasagerilor care calatoresc pe aceasta ruta, cat si celor care calatoresc pe alte rute de conexiune prin Bucuresti”, a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial Tarom.

Noua frecventa va fi operata dimineata, in fiecare zi a saptamanii de luni pana sambata, dupa urmatorul program:

RO231 Bucuresti 09.00 – Budapesta 09.50
RO232 Budapesta 10.20 – Bucuresti 13.00

Cursa operata in prezent de Tarom pe ruta Bucuresti-Budapesta-Bucuresti se va modifica conform programului de mai jos si va fi operata in fiecare zi saptamanii, mai putin simbata:

RO233 Bucuresti 16.00 – Budapesta 16.50
RO234 Budapesta 17.20 – Bucuresti 20.00

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri