KLM Royal Dutch Airlines lanseaza SkyPriority, o serie de servicii prioritare in aeroport, pentru pasagerii SkyTeam de la clasele First, Business cat si membrii SkyTeam Elite Plus.
Printre primele aeroporturi care introduc SkyPriority sunt Paris Charles de Gaulle, Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Shanghai si Taipei.

Cu SkyPriority, serviciile prioritare SkyTeam devin usor de recunoscut de catre pasagerii care zboara cu o companie membra SkyTeam.

In urmatoarele luni, SkyPriority va fi lansat in peste 235 de aeroporturi unde KLM si Air France opereaza zboruri. Din 2013, SkyPriority va fi disponibil in peste 1.000 de destinatii SkyTeam.

Calatorii pot identifica semnul SkyPriority pe taloanele de imbarcare si sa stie imediat ca pot beneficia de acest serviciu special. De la ghiseul de check-in pana la imbarcare, pasagerii pot urmari semnul SkyPriority, astfel incat sa se poata inregistra, preda bagajele si imbarca mai repede si mai usor.

SkyTeam este prima alianta care ofera astfel de servicii uniforme, peste tot in lume si in care toate companiile membre sunt implicate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri