Air France a primit cea de-a 60-a aeronava Boeing 777, ce va fi utilizata pe zboruri cu plecare din Franta catre destinati din Caraibe si Oceanul Indian.

Noul 777-300ER are o configuratie cu 468 de locuri, fiind echipat cu noile fotolii Business Class, ce se transforma in paturi pentru odihna pe zborurile lungi. Aceste fotolii vor echipa toate aeronavele Boeing 777 catre destinatiile Fort de France, Pointe a Pitre si Saint Denis de la Reunion, incepand cu luna iulie.

Aeronava are in configuratie si Clasa Alize, cu 32 de locuri ce ofera pasagerilor cu 40% mai mult spatiu decat la clasa Voyageur (Economy).

Air France a transportat aproximativ 1,6 milioane pasageri in 2011 catre destinatii din Caraibe si Oceanul Indian, operand saptamanal aproape 80 de zboruri lung-curier si regionale in aceste zone.

Air France, impreuna cu subsidiarele sale regionale Brit Air, City Jet si Regional, opereaza 1500 de zboruri zilnic atat in Franta, cat si in intreaga lume. Flota sa este compusa din 398 aeronave.

Air France si KLM sunt membre ale aliantei SkyTeam ce are in componenta 15 companii aeriene si pune la dispozitia clientilor o retea de 14.500 zboruri zilnice catre 926 destinatii din 173 de tari din toata lumea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Air France - KLM introduce zboruri noi in aceasta vara