Complexul de 5 stele Delta Nature Resort lanseaza oferte speciale de primavara pentru turisti destinate sarbatorilor de Paste. Vezi cat poti plati pentru o noapte in aceasta locatie.
Complexul situat la 15 km de Tulcea, pe malul lacului Somova, propune turistilor o oferta speciala pentru luna aprilie: 40 euro de persoana pe noapte cu mic dejun inclus (in timpul saptamanii, TVA inclus) pentru cazarea intr-o vila Deluxe.

“Pe parcursul anului 2011 multi turisti romani au trait experienta Delta Nature Resort, singurul complex de lux de 5 stele din Delta Dunarii. Suntem hotarati sa continuam sa le oferim vizitatorilor nostri servicii care sa le satisfaca si cele mai inalte standarde de cazare, distractie, relaxare si gastronomie, iar in acelasi timp sa le propunem pachete speciale pentru ocaziile deosebite din viata lor” a declarat Dinesh Dhamija, administrator Delta Nature Resort.

Prima astfel de oferta propusa de catre Delta Nature Resort vizitatorilor sai este reprezentata de pachetele speciale de Pasti care includ cazare pentru 3 sau 4, mic dejun si acces la facilitatile complexului la preturi incepand de la 195 euro de persoana (TVA inclus).

“Pachetele speciale pregatite pentru 2012 vor fi variate si raspunde nevoilor complexe pe care turistii le au atunci cand cauta un loc special a petrece vacantele sau un sfarsit de saptamana deosebit, inconjurati de liniste si beneficiind, in acelasi timp, de servicii premium”, a adaugat Dinesh Dhamija.

Delta Nature Resort a fost construit in anul 2004, renovat pe parcursul anului 2010 si s-a redeschis in aprilie 2011 ca singurul complex de lux de 5 stele din Delta Dunarii, care isi invita oaspetii sa traiasca o experienta deosebita, care satisface si cele mai pretentioase nevoi.

Complexul se afla la 3 ore si jumatate de Bucuresti cu masina sau 1 ora cu elicopterul - care poate ateriza pe helipadul privat de pe proprietate, situat la doar cativa metri de receptie. In plus, exista si zboruri charter de la Bucuresti la Tulcea, cu o durata de 1 ora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri