Directorul hotel Cismigiu va fi Georgeta Grecu, fost director de vanzari si marketing la Capital Plaza Hotel. Georgeta Grecu a fost, anterior, si resident manager si pentru Starlight Suite Hotels si a lucrat in zona de vanzari si marketing si in cadrul hotel Sofitel si World Trade Center.

Compania spaniola Hercesa a dezvelit in martie fatada noii cladiri Cismigiu, a carei renovare si consolidare a inceput inca din 2009 si a necesitat o investitie de 15 milioane de euro.

Lucrarile de constructie pentru cladirea cumparata de Hercesa au inceput in urma cu trei ani, in septembrie 2009 si au absorbit o valoare totala de aproximativ 15 milioane euro. Lucrarile vor fi finalizate integral in aceasta vara.

Suprafata totala construita este de 9.790 mp, iar proiectul cuprinde spatii comerciale la parterul cladirii, spatii pentru birouri la mezanin si etajul unu si un hotel de 4 stele superior cu 60 de apartamente la etajele doi, trei, patru si cinci.

Citeste si:

Hercesa si-a inceput activitatea in Romania in anul 2004, odata cu achizitionarea cladirii Cismigiu.

Proiectul Hotel Cismigiu se afla printre finalistii de la categoria cea mai buna investitie a anului din cadrul galei Premiilor de Excelenta din cadrul conferintei Hotel Tourism & Leisure Investment Forum.