Alianta aeriana SkyTeam lanseaza incepand din 2 mai noul permis Go Russia Pass, prin care ofera flexibilitate si costuri reduse pentru zborurile operate de Aeroflot pe teritoriul Rusiei.

Go Russia Pass este disponibil calatorilor care se deplaseaza cu zboruri care pleaca din afara Rusiei cu oricare dintre cele 15 companii aeriene membre SkyTeam sau cu un bilet Go Round the World.

Aeroflot, compania nationala rusa si membra a SkyTeam din 2006, opereaza o retea extinsa de zboruri interne, iar la aeroportul sau pivot Sheremetyevo din Moscova sunt incluse peste 30 de destinatii ca parte din permisul Go Russia. Printre acestea se numara celebrul centru financiar, industrial si turistic St. Petersburg, marile regiuni producatoare de energie Surgut si Tyumen si orasele industriale Nizhny Novgorod si Vladivostok.

Clientii care achizitioneaza permisul Go Russia Pass pot opta pentru minimum 3 si maximum 16 cupoane de zbor. Tarifele se calculeaza pe baza numarului de kilometri zburati fara intrerupere si se ofera reduceri de pana la 20% din tarifele standard in functie de itinerariu. Cupoanele nu au o durata minima de sedere, iar pasagerii se pot opri de mai multe ori in diferite orase.

Printre membrii SkyTeam care deservesc aeroportul pivot Sheremetyevo din Moscova se numara: Air France, Alitalia, Czech Airlines, China Eastern, China Southern, Delta Air Lines, KLM si Korean Air.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Bilete de avion la pret redus pentru calatorii in jurul lumii