Portalul de cautari bilete de avion Skyscanner a realizat un studiu din care reiese ca majoritatea pasagerilor prefera un loc la fereastra spre partea din fata a avionului, scrie Business Insider.
Pentru a afla ce loc este cel mai cautat din avion, la fereastra, la mijloc sau la culoar, Skyscanner a intervievat peste 1.000 de pasageri.

In urma analizarii rezultatelor sondajului reiese ca cel mai cautat loc intr-un avion standard este locul 6A, aflat in partea din fata a avionului, la fereastra.

Pasagerii prefera locurile de pe randul al saselea din avion pentru usurinta de a urca sau cobori din avion, nivelul redus al zgomotului motorului si o mai buna selectie de produse alimentare. Aproape jumatate din cei intervievati vad randul sase ca o zona optima in avion.

62% dintre respondenti au spus ca ar prefera un loc exact, in timp ce 1% dintre cei chestionati au spus ca ar alege un loc la mijloc, in loc de fereastra sau culoar.

Cel mai nedorit loc intr-un avion este locul 31E, aflat in partea din spate a avionului, la mijloc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri