Politistii de pe Aeroportul Otopeni au depistat patru persoane care au sustras un ceas de lux, tigari, un lantisor, o curea si un GPS din bagajele mai multor calatori, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Politistii biroului de Politie Transporturi Aeriene Henri Coanda i-au surprins in flagrant pe D. Romica, de 33 ani, N. Mihai, de 40 ani, N. Mihaita, de 26 ani si N. Nelu, de 42 ani, toti din judetul Ilfov care sustrasesera mai multe bunuri din cinci bagaje.

Politistii au gasit 19 pachete cu tigari, un ceas de mana barbatesc, de lux, un lantisor cu pandantiv din metal de culoare alba, o curea din piele si un GPS, in valoare de 23.000 lei (peste 5.000 euro).

Toate bunurile au fost recuperate, iar cei patru sunt cercetati pentru furt calificat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri